Με όπλο οι φασίστες της χρυσής αυγής για να μοιράσουν προεκλογικά φυλλάδια στα Πετράλωνα

Σήμερα το πρωί γύρω στις 11πμ τα παρακρατικά φασιστάκια της χρυσής αυγής επιχείρησαν να μοιράσουν προεκλογικά φυλλάδια στην περιοχή των Πετραλώνων. Γρήγορα αναρχικοί-ες και αντιφασίστες-στριες της περιοχής, που αντιλήφθηκαν την παρουσία των φασιστών κινητοποιήθηκαν προκειμένου να μαζέψουν τα σκουπίδια-φυλλάδια που άφηναν σε αυτοκίνητα και πολυκατοικίες και να τους εκδιώξουν από τις γειτονιές μας.

Οι δυο σύντροφοι που συναντήθηκαν πρώτοι με τους φασίστες μετά τις πρώτες φραστικές αντεγκλήσεις και ενώ ήταν δύο απέναντι σε έξι φασίστες, βρέθηκαν να τους στοχεύει ένας από τους φασίστες με όπλο. Η πρώτη αντίδραση των φασιστών, στο άκουσμα ότι είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας, ήταν να βγάλουνε όπλο, να στοχεύουν τους δύο συντρόφους και να απειλούν να τους πυροβολήσουν. Στη συνέχεια οι φασίστες άρχισαν να απομακρύνονται με γοργά βήματα προς την οδό Πειραιώς και χάθηκαν πιθανόν στην περιοχή του Γκαζιού. Ταυτόχρονα κόσμος της γειτονιάς άρχισε να τους ψάχνει και να μαζεύει τα προεκλογικά τους φυλλάδια, με τα οποία βρώμισαν κάποιους δρόμους των Πετραλώνων και τα οποία κατέληξαν στα σκουπίδια όπου είναι και η θέση τους.

Οι φασίστες εκτός από γρήγοροι και τυχεροί, στις γειτονιές μας ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Οι φασίστες-παρακρατικοί καταλαβαίνοντας οτι βρίσκονται σε μια αντιφασιστική περιοχή, όπως αυτή των Πετραλώνων νιώθουν ανασφαλείς να μοιράζουν προεκλογικά φυλλάδια χωρίς να οπλοφορούν. Εντύπωση όμως μας προκαλεί η άνεσή τους να βγάζουν όπλο και να σημαδεύουν τον κόσμο. Και αναρωτιόμαστε πως κάποιος οπλοφορεί και “τραβάει” όπλο τόσο άνετα ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ;

Το ποιός είναι ο ρόλος των φασιστών το γνωρίζουμε πολύ καλά: παρακρατικές συμμορίες, εφεδρείες του κράτους και οι πιο πιστοί υπηρέτες του κεφαλαίου. Ας γνωρίζουν όμως και αυτοί οτι στις γειτονιές της αντίστασης, της αυτοοργάνωσης και της αλληλεγγύης όπως και να έρθουν, όσοι και να έρθουν, με όπλα ή μαχαίρια, με στολή ή μη πάντα θα φεύγουν τρέχοντας και κυνηγημένοι.

Ούτε στα Πετράλωνα ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Πόλεμο στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει.

This entry was posted in Στους δρόμους των γειτονίων μας. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *