Συγκέντρωση-Πορεία : Παρασκευή 29/5 18:00 Πλατεία Βικτωρίας. Τα σύνορα είναι αιματοβαμμένες χαρακιές , στο σώμα του πλανήτη.

Συγκέντρωση-Πορεία : Παρασκευή 29/5 18:00 Πλατεία Βικτωρίας.

Τα σύνορα είναι αιματοβαμμένες χαρακιές , στο σώμα του πλανήτη.

Τα κροκοδείλια δάκρυα και οι ανθρωπιστικές κορώνες δεν μπορούν να αποκρύψουν , ούτε να συγκαλύψουν το έγκλημα που πραγματοποιείται στα σύνορα της Ευρώπης.Οι χιλιάδες μετανάστες που έχουν μετατρέψει τη Μεσόγειο σε ένα απέραντο νεκροταφείο, είναι η συνέπεια του πολέμου που διεξάγει η καπιταλιστική δύση. Η καπιταλιστική περιφέρεια της δύσης αποτελεί  το έδαφος  όπου ξεδιπλώνονται και πραγματώνονται οι οικονομικοί ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί και οι γεωπολιτικοί ανταγωνισμοί των κυρίαρχων. Η λεηλασία αυτών των εδαφών και των πληθυσμών του ευθύνεται για τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη.

Απέναντι στους εξαθλιωμένους που η ίδια η δύση δημιούργησε,ορθώνονται τείχη, τοποθετούνται νάρκες, οργανώνονται στρατιωτικές μονάδες τύπου Frontex, για να αποτρέψουν την είσοδο τους στο καπιταλιστικό Ευρωπαϊκό «παράδεισο».

Οι χιλιάδες νεκροί στα σύνορα ,οι έγκλειστοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι δολοφονημένοι ,οι κακοποιημένοι και τραυματισμένοι από τους κάθε λογής φασίστες, οι εργαζόμενοι σε καθεστώς δουλείας αποτελούν το πιο υποτιμημένο και απαξιωμένο κομμάτι των εκμεταλλευομένων και καταπιεσμένων.

Κοινοί διεθνιστικοί αγώνες ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και τους διαχωρισμούς της εξουσίας.

αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti 

στη Νέα Σμύρνη και τις γύρω περιοχές.

  

This entry was posted in Αρχική Σελίδα, Αφίσες. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *