Απέναντι στην εξατομίκευση και τον φόβο η ζωή και η αλληλεγγύη θα νικήσουν

Σε συνέχεια των δράσεων ενάντια στην υγειονομική και οικονομική κρίση ως αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti τοποθετήσαμε πανό σε κεντρικά σημεία των γειτονιών των Πετραλώνων, του Κουκακίου, του Θησείου, του Νέου κόσμου, της Νέας Σμύρνης και των Εξαρχείων. Παράλληλα με την τοποθέτηση των πανό μοιράζεται και κολλιέται σε εισόδους πολυκατοικιών το κείμενο της συλλογικότητας “ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ” .

Απέναντι σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση δεν θα μοιραστούμε οι από τα κάτω τις ίδιες ευθύνες με το κράτος και το κεφάλαιο, όπως δεν μοιραζόμαστε και τα προνόμια. Δεν θα εμπιστευτούμε τη ζωή μας και την υγεία μας σε κυβερνητικούς προύχοντες, σε παντογνώμονες ειδικούς, μπάτσους, στρατό και δημοσιογράφους. Γιατί αυτήν τη στιγμή πρέπει να προστατευτούμε τόσο από τον κορονοϊό όσο και από τις μεθοδεύσεις κράτους και κεφαλαίου για περαιτέρω έλεγχο και υποδούλωση της ζωής μας. Για αυτό πρέπει να προστατεύσουμε την υγεία μας αλλά και την ελευθερία μας.

Πρέπει αυτήν τη δύσκολη ώρα να αναζητήσουμε τους σωτήρες στους συνανθρώπους μας και τους διπλανούς μας και όχι στους κυβερνώντες. Η υγεία του καθενός είναι και υγεία για όλες και όλους μας. Να προτάξουμε την αλληλεγγύη απέναντι στον κανιβαλισμό. Την αλληλοβοήθεια απέναντι στην απομόνωση και τον ατομισμό. Την αντίσταση απέναντι στην πειθάρχηση και την παράδοση της ζωής μας.

αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti

This entry was posted in Στους δρόμους των γειτονίων μας. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *