Διαδήλωση Σάββατο 2 Νοεμβρίου, πλατεία Βικτωρίας, 12μμ – Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τις αυτοοργανωμένες δομές / Φωτιά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τις αυτοοργανωμένες δομές

Φωτιά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης από τη Μόρια ως το Σκαραμαγκά και από την Πέτρου Ράλλη ως την Κόρινθο, η στοίβαξη χιλιάδων ανθρώπων σε απομονωμένους χώρους, σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης είναι η ζοφερή μοίρα που επιφυλάσσουν τα ευρωπαϊκά κράτη στις κατατρεγμένες και τους φτωχούς.

Είναι η συνέχεια του πολέμου στη Συρία, το Αφγανιστάν, την Υεμένη, τη Λιβύη και σε διάφορα σημεία του πλανήτη, όπου τα ισχυρά καπιταλιστικά κράτη με τους συμμάχους τους διεξάγουν πολεμικές επιχειρήσεις και οικονομικές επεμβάσεις για τη λεηλασία του φυσικού πλούτου, την εκμετάλλευση των ανθρώπινων κοινωνιών και την παγκόσμια ηγεμονία.

Είναι η συνέχεια των δουλεμπόρων, των ναρκών, των συρματοπλεγμάτων, του φράχτη του Έβρου, της Frontex, των συνοριοφυλάκων.

Είναι η συνέχεια των πογκρόμ, της ρατσιστικής πολιτικής, των φασιστικών επιθέσεων, του κοινωνικού κανιβαλισμού.

Είναι η συνέχεια της επίθεσης στις καταλήψεις και τις αυτοοργανωμένες δομές ντόπιων και μεταναστών, καθώς αποτελούν ανάχωμα στη βαρβαρότητα, την απομόνωση, την γκετοποίηση, την εξαθλίωση που θέλουν να μας επιβάλλουν κράτος και αφεντικά.

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν είναι εικόνα από το μέλλον ή το παρελθόν. Είναι η διαχείριση που επιφυλάσσει το κράτος για κάθε καταπιεσμένο και εκμεταλλευόμενη, την οποία δεν χρειάζεται ή κρίνει ανεπιθύμητη.

Κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστών ενάντια στη φτώχεια, τον φασισμό, τον πόλεμο, την καταπίεση και την εκμετάλλευση.

Διαδήλωση Σάββατο 2 Νοεμβρίου, πλατεία Βικτωρίας, 12μμ

αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti

This entry was posted in Αρχική Σελίδα, Αφίσες. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *