Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας από 14 Γενάρη Σπύρο Χριστοδούλου

Κείμενο του απεργού πείνας από 14 Γενάρη 2019 Σπύρου Χριστοδούλου από τις φυλακές Λάρισας

Αγαπημένοι μου Σύντροφοι και Συντρόφισσες, σήμερα στις 14/1/19 και ώρα 10:00π.μ. ξεκίνησα την απεργία πείνας που είχα προαναγγείλει ότι θα προβώ και σας υπόσχομαι ότι θα το φτάσω μέχρι τέλους, και όποιο και αν είναι το κόστος για την υγεία μου δεν μου καίγεται καρφί. Άλλωστε όλοι οι πραγματικοί αγώνες κερδίζονται με θυσίες. Θέλω να ξέρετε όλες και όλοι ότι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θα μάχομαι πάντα για ένα ονειρεμένο αύριο, με γνώμονα το δίκαιο αψηφώντας το οποιαδήποτε κόστος. Άλλωστε η ζωή με τον θάνατο έχουν ένα κοινό σημείο με όλους μας, το πραγματικό, αληθινό και τίμιο αγώνα.

Οι τραμπουκισμοί και τα παράνομα χαρτιά που έστειλε ο εισαγγελέας εφετών Αθηνών Δράκος Περικλής εδώ στην φυλακή της Λάρισας, όπως επίσης και στην εισαγγελία της Χαλκίδος δεν θα περάσουν. Να ξέρετε, Συντρόφισσες και Σύντροφοι επειδή θα δώσω σκληρή μάχη με τους διώκτες μου, που δεν είναι άλλοι από την κρατική εξουσία, οτιδήποτε συμβεί άσχημο με την υγεία μου είναι απολύτως υπεύθυνοι ο εισαγγελέας εφετών Δράκος Περικλής και όσοι τον διορίσανε να επιλυθεί τις ποινές μου, όπως επίσης και όσοι δεν φέραν αντίρρηση στον βρώμικο χειρισμό του, να μου κλέψει τα χρόνια που έχω εκτίσει κουτσαίνοντας στα βρώμικα κολαστήρια τους.

Οποιοδήποτε και να είναι το κόστος για μένα, θέλω να γελάτε και να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους και όλες σας. Σας στέλνω μια ζεστή αγκαλιά στον καθένα σας και στη καθεμία σας ξεχωριστά και όπως επίσης όσους έχω στενοχωρήσει ανεξαρτήτως του ποιος έχει δίκιο ή όχι. Ένα είναι το στοιχείο που θα μας ενώνει πάντα, ότι βαδίζουμε στο ίδιο μονοπάτι έχοντας απέναντι μας τους εχθρούς και θα τους πολεμάμε με κάθε μέσω που θα διαθέτουμε.

Ζήτω η Αναρχία

Σπύρος Χριστοδούλου, Φυλακές Λάρισας

This entry was posted in Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *