ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στον αναρχικό-κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου Σάββατο 24 Ιούνη 2017

Η δικαιοσύνη είναι τυφλή όχι όμως για τους πολιτικούς αντιπάλους του καθεστώτος, που της υποδεικνύονται ως ο εσωτερικός εχθρός. Βλέπει η «αντι» τρομοκρατική που σκοπό έχει την πολιτική, ψυχική και ηθική εξόντωση και τον παροπλισμό όσων μάχονται για την ανατροπή του κράτους και του καπιταλισμού.

«Θα πω για άλλη μια φορά και κλείνοντας ότι δεν έχω διαπράξει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούμαι. Διέπραξα όμως το αδίκημα που περικλείει όλα τα αδικήματα. Είμαι αναρχικός. Στον ταξικό πόλεμο πήρα θέση με τους αποκλεισμένους και τους αδικημένους, με τους κυνηγημένους και με τους κολασμένους, με τους φτωχούς, με τους αδύνατους και τους καταπιεσμένους. Η φυλάκισή μου είναι η μόνη φυσιολογική εξέλιξη αυτής της επιλογής από την μια και άλλο ένα πεδίο αγώνα από την άλλη.

«Αν όμως μετά από όλα αυτά, από τόσους μήνες και τόσες συνεδριάσεις πιστεύετε ότι η διατύπωση του αντιτρομοκρατικού «που ήταν δυνατόν να βλάψουν σοβαρά μια χώρα, με σκοπό να εκφοβίσουν σοβαρά έναν πληθυσμό, να βλάψουν σοβαρά και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις συνταγματικές, πολιτικές και οικονομικές δομές μιας χώρας’’ θεωρείτε ότι περιγράφει καλύτερα εμένα, παρά την τρόικα τότε δεν έχετε παρά να με καταδικάσετε.»

Τάσος Θεοφίλου

Άμεση απελευθέρωση του αναρχικού-κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου

Ενάντια στα έκτακτα τρομοδικεία και το καθεστώς εξαίρεσης, αλληλεγγύη σε όσους συνεχίζουν να αγωνίζονται μέσα από τα κελιά, για ένα κόσμο ισότητας-αλληλεγγύης-δικαιοσύνης-ελευθερίας

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Σάββατο 24 Ιούνη-Μοναστηράκι 12µµ

πανελλαδική ημέρα δράσεων αλληλεγγύης στον Τάσο Θεοφίλου

This entry was posted in Αφίσες, Κεντρικές Διαδικασίες. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *