[Τετ.29/6] Συνέλευση Συντονιστικού δράσης …μπροστά στη “λευκή νύχτα” στο Μαρούσι (Σαβ.2/7)

H επόμενη συνέλευση του Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια θα γίνει την Τετάρτη 29/6 στις 8μμ ακριβώς στα γραφεία του ΣΥΒΧΨΑ (Λόντου 6, Εξάρχεια).

Παράλληλα με τη συνέχιση του αγώνα ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας (η επόμενη Κυριακή με τα μαγαζιά ανοιχτά είναι στις 17/7), μπροστά μας έχουμε και τις όποιες “λευκές νύχτες” που πραγματοποιούνται τις ημέρες αυτές.

Έτσι, κι έπειτα από την όλη πρόσφατη δράση μας ενάντια στη “λευκή νύχτα” στο Ίλιον (Σαβ.25/6), σε αυτή τη συνέλευση θα συζητήσουμε για τη συνέχιση της δράσης μας μπροστά στη “λευκή νύχτα” στο Μαρούσι το Σάββατο 2/7.

Η συνέλευση μας προφανώς και πάλι είναι ανοιχτή σε όσα σωματεία και συλλογικότητες, συναδέλφισσες και συναδέλφους βρέθηκαμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις και σε όλες τις σχετικές παρεμβάσεις μας όλη την περασμένη περίοδο και γενικά σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν/συντονίσουν δράση για το ζήτημα αυτό.

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα “απελευθερωμένα” ωράρια / syntonistikokyriakes.espivblogs.net

This entry was posted in Κεντρικές Διαδικασίες. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *